Franchise

 

Vad är franchise?

Franchise innebär att man hyr ett företags affärsidé. Idag finns över 18 000 egna företagare i Sverige som bedriver sin verksamhet genom franchising.

Franchising är en samarbetsform mellan ägarmässigt oberoende parter. Franchisegivaren äger ett prövat och lönsamt affärskoncept. Franchisetagaren driver ett eget företag och hyr affärskonceptet av franchisegivaren.

Som franchisetagare äger du din egna avdelning med rättighet att bearbeta ett geografiskt område, enligt vårt koncept och modell.

Du blir egenföretagare men fortfarande en del av Flickans Städ®-kedjan och vår familj.

Vi erbjuder ett genomtänkt koncept, ett väletablerat varumärke med professionell marknadsföring, beprövade metoder och välfungerande system samt massor av praktisk erfarenhet.

Vår vision!

Vår vision är att bygga ett starkt och hållbart Varumärke med våra ledord Familj, Glädje och Excellence som vägvisare.

Flickans städ® ska alltid vara ett bolag där kunder, medarbetare och samarbetspartners känner sig uppskattade. Vi vill utöka vår familj på alla plan, med fler kunder, fler medarbetare och fler franchisetagare och på så sätt få möjligheten att ge mer glädje åt fler människor.

Tänk er möjligheten att en gång per år ha ett stort kundevent där vi hyr en nöjespark och bara umgås med hela familjen <3

Inom en femårsperiod ska vi vara etablerade i 75% av Sveriges 21 regioner

Vi håller på att skapa ett helt nytt segment, ett premiumsegment inom Hushållsnära tjänster och ser fram emot att ha med er på vår resa!